1 Окт, 2013

Марківському сирзаводу повернуть колишню славу (ФОТО)

Марківський сироробний завод готують до запуску. На підприємстві планують випускати близько двох тонн твердого сиру за добу.

Запустити виробництво планується до кінця року. На сьогодні готовність підприємства становить 60%, триває відновлення цехів та закуповується нове устаткування.

За словами керівника заводу Олексія Бурдіна, зараз на заводі працює 70 осіб, у планах – працевлаштувати ще 120. Нині вирішується питання про закупівлю сировини. Прогнозується, що за добу завод споживатиме близько 20 тонн молока.

Олексій Бурдін, керівник підприємства: «Для начала мы хотели бы восстановить былую славу завода, чтоб марка завода гремела как в советские времена, а продукцию можно было бы отправлять экспорт. Поэтому сейчас мы делаем комплексную реконструкцию. До начала 2014 года мы должны сделать первую варку сыра. Сейчас все к этому идет»

 

image_print

You may also like...