8 Фев, 2013

Луганська студентка візьме участь у тижні високої моди в Парижі

Студентка 5 курсу Інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Ольга Пащевська візьме участь у показах найвідоміших модельєрів на тижні високої моди в Парижі. Це право дівчина отримала від модельного агентства зі світовим ім'ям IMG models, повідомляє прес-служба ЛНУ.

Ольга навчається в ЛНУ за фахом «Олімпійський і професійний спорт», майстер спорту з художньої та естетичної гімнастики. За словами дівчини, у модельний бізнес вона потрапила зовсім випадково.

«Все почалося 5 років тому. Тоді я працювала офіціанткою в одному з ресторанчиків Луганська. Там мене помітили представники модельного агентства і покликали до себе працювати», — говорить Ольга Пащевська.

Після співпраці з багатьма модельними агентствами, Оля знайшла постійну роботу в Москві. Каже, в Україні модельний бізнес менш розвинений, а в Москві робота просто кипить.
За п'ятирічну модельну кар'єру Ольга Пащевська встигла побувати на показах у багатьох куточках світу.

На рахунку дівчини сотні фотографій, безліч рекламних роликів і навіть участь у показі колекції від знаменитого Роберто Каваллі.

   
 

image_print

You may also like...