19 Сен, 2013

Для бездомного, який повернув туристу загублені гроші, зібрали $ 68 тис.

Америку зворушила історія бездомного Джеймса Глена з Бостона, який міг би вмить розбагатіти, але вирішив не йти проти своєї совісті та повернути китайському туристу загублені $ 41 тис, повідомляє ТСН.

Вчинок жебрака надихнув жителя штату Вірджинія Ітана Віттінгтона заснувати фонд, в який би всі охочі допомогти бездомному могли перерахувати свої пожертви. Всього за один день до фонду відправили гроші майже три тисячі осіб, їм вдалося зібрати понад $ 68 тис, повідомляє Комсомольская Правда.

"Я просто вважаю, що історія Джеймса надихає. Нас весь час завалюють негативними новинами. Джеймс дає надію людям, що в світі не все так погано", — зазначив засновник фонду Віттінгтон.

Зараз Джеймс Глен вже готується до переїзду з притулку і приглядає собі невелику квартиру. Він сподівається, що ці гроші реально зможуть допомогти йому змінити життя. Через проблеми з вимовою свій вчинок американець вирішив прокоментувати в листі.

"Навіть якби я хотів збагатитися, то не взяв би і пенні з рюкзака, який знайшов. Я вірю в Бога і знаю, що він спостерігає за мною", — пояснив він. 

image_print

You may also like...