30 Мар, 2013

Американські вчені з'ясували чим краще снідати, аби зберегти стрункість

Американські вчені під час експерименту з'ясували чим краще снідати, аби зберегти стрункість.

На їхню думку, високобілковий сніданок допомагає контролювати апетит. В результаті зменшується ймовірність перекусів жирною і солодкою їжею протягом дня.

В експерименті брали участь 20 дівчат із зайвою вагою. Частина з них не снідала, частина – їла на сніданок яйця й пісну яловичину, частина – мюслі. В усіх групах калорійність сніданку становила 350 ккал. Їжа також містила приблизно однакову кількість жиру, харчових волокон і цукру.

Результати дослідження показали, що дівчата, які снідали білковими продуктами, почували себе більш ситими впродовж дня. Вони менше піддавалися спокусі перекусити ввечері жирною або солодкою їжею в порівнянні з тими, які снідали мюслями або не їли взагалі.

image_print

You may also like...