23 Июл, 2012

У Свердловську невідомі побили голову міського суду

Вночі 23 липня невідомі побили голову Свердловського міського суду Віталія Писанця. За словами дружини постраждалого, Наталії чоловік поїхав до друга, аби забрати якісь речі. По дорозі його автомобіль підрізала інша машина. Після того, як обидва автомобілі зупинилися й з них вийшли люди, на Писанця було скоєно напад. Суддю доставили в лікарню Свердловська з переламом черепа. Пізніше він був переведений у реанімацію в Луганськ і перебуває там у важкому стані. Між тим, свердловська правозахисниця Олена Степанець в коментарі радіо Пульс висловила думку, що напад пов’язаний із професійною діяльністю Віталія Писанця.

«Це пов’язано із професійною діяльністю. У нас суд незалежний… Віталій Писанець людина зовсім неконфліктна. Навіть якщо виникає якась конфліктна ситуація, він завжди вислухає, завжди перед тобою двері відкриті», – розповіла Олена Степанець.

Наразі триває розслідування інциденту. В міліції ситуацію поки не коментують, лише повідомили, що за даними фактом порушено карну справу, а мотиви нападу з’ясовують.
 

image_print

You may also like...